Isadora Autummn Legends + Stretch Lash



Talán fura lehet, hogy pont a nyár legmelegebb hetében írok az első őszi kollekcióról a blogon, de nem tudom elmondani, hogy mennyire várom már a hűvösebb időt, ráadásul teljesen levett a lábamról az Isadora Autumn Legends kollekciója, úgyhogy nem tudtam tovább várni. A héten egy szuper akció is indult a Douglas üzletekben: ha 3 terméket választotok a kollekcióból, a legolcsóbbat ajándékba kapjátok (a készlet erejéig).



Az IsaDora Autumn Legends sminkkollekciót az egyéniség inspirálta: mély és gazdag árnyalatok, valamint az olyan luxus anyagok, mint a bársony, a műszőrme, a selyem és a sifon. A 70-es és 80-as évek által inspirált kollekcióban minden megtalálható egy legendás őszi sminkhez!

Eye Shadow Quartet - Autumn Legends



Az Eye Shadow Quartet az Isadora állandó terméke, de a limitált kiadásokban időről-időre újabb színösszeállításokkal jelentkeznek. Az őszi kollekcióban egy sötét, füstös és egy burgundi variáció kapott helyet, én utóbbit próbáltam ki. A négyesben 3 metál és egy matt árnyalatot találunk, plusz egy kétvégű applikátort. A metál árnyalatok egytől egyig nagyon szépek, könnyű velük dolgozni, szinte krémes az állaguk és a pigmentáció is rendben van. Nekem a két bal oldali árnyalat lett a kedvencem! A matt burgundi is nagyon szépen pigmentált, egy picit porol ugyan, de ez matt színek esetén nem meglepő, tökéletes füstösítésre, vagy az alsó szempillatőbe. Összességében nagyon jó kis kompakt paletta őszre, ajánlom!


Színminták:




Liquid Lip Cream - #Brunette

A vadonatúj Liquid Lip Cream könnyű és krémes textúrája finoman siklik az ajkakon. A szájfények könnyedsége és a rúzsoktól megszokott, telt árnyalatok egyetlen termékben! 

• Folyékony rúzs 
• Krémes finis 
• Bőrpuhító és hidratáló hatás 
• Gazdagon pigmentált 
• Kényelmes viselet 
• A szájfények könnyedsége és a rúzsoktól megszokott, telt árnyalatok egyetlen termékben


Új folyékony rúzsok is érkeznek, első körben 4 árnyalatban, majd az ősz folyamán még jó néhány színnel fog bővülni a paletta. Hozzám egy igazi vampos árnyalat érkezett, ami tökéletes az őszi-téli időszakra. A rúzs állaga egy testesebb szájfényére emlékeztet, amit egy rúzs pigmentációjával ötvöztek: még ennél a sötét színnél sem lesz foltos a végeredmény, ami kellemes meglepetés volt - ezek a sötét árnyalatok sok márkánál egyenletlenül fednek, pláne ha fényes finish-el párosulnak. Egy picit még aggaszt, hogy mennyi fog a fogaimon landolni a festékből, de majd igyekszem zsepivel leitatni a felesleget. :)


Stretch Lash szempillaspirál

Ugyanazzal a szempillaspirállal készülhet a hétköznapi smink és az extra dús, esti
programokhoz passzoló szempillafestés is. A kupak tekerésével tekerésével a kívánt hatástól
függően állítható a kefe mérete!

A szempillaspirál keféje 2 fokozatban állítható a kupak tekerésével
• 3-in- 1 hatás: dúsítás, hosszabbítás és elválasztás
• A sörték sűrűsége és a kefe mérete szabályozható:
HOSSZABB KEFE: dúsítás – hosszabbítás – elválasztás
RÖVIDEBB KEFE: extra dúsítás – intenzív hatás
• Hosszú, normál és rövid szempillák esetében is használható

• Tartós, csomósodás-mentes felvitel

Egy új spirállal is jelentkezett a márka, mégpedig nem is akármilyennel: a spirálkefe mérete tekeréssel állítható. Az utóbbi évben sorra jelentek meg szabályozható keféjű spirálok (pl. MAC, Avon), de azok nem ezen az elven működtek, úgyhogy a Stretch Lash formabontó a maga nemében. A kupak tekerésével tudjuk a kefe hosszát állítani: ha kitekerjük, akkor karcsú, vékony lesz, ha pedig visszafelé tekerjük rövidebb, duci kefét kapunk. A spirálkefe szilikon kefét kapott, ami köztudottan szuper dúsításhoz, ehhez párosul a sűrű formula, ami hihetetlen dús pillákat varázsol. A csomagolás egyébként csodaszép lett szerintem, nekem rögtön a Christian Louboutin cipők jutottak róla eszembe a vörös talpukkal.

A spirál keféje:


Élesben:



0 megjegyzés:

Post a Comment