Max Factor WILD kollekció

Végre egy nagyon jó kis fiatalos kollekcióval állt elő a Max Factor, az én személyes kedvencem a Turquoise Fury szemhéjpúder és a Fierce Lime ceruza, illetve a kampányképen látható smink se semmi!
A kollekció termékeinek megtekintéséhez kattints a továbbra!

Wild Mega Volume szempillaspirál
A kollekció főszereplője a Wild Mega Volume szempillaspirál, mely segítségével soha nem látott, extrém pillákat varázsolhatsz magadnak. Az új kefének köszönhetően egy lépésben fest feketére és vastagít meg minden egyes pillát. A kefe új designt, homokóra alakot kapott, melynek középső, rövid sörtéi segítségével több rétegben is könnyen felvihető a festék a szuper gyors dúsítás érdekében. A szélesebb végein lévő hosszabb sörték biztosítják a külső és belső szemzugban lévő pillák elérését az igazán intenzív hatás érdekében. Az eredmény: akár háromszor dúsabb pillák (a festetlen pillákhoz képest).
A termék fekete és vízálló fekete változatban lesz kapható.

Ajánlott fogyasztói ára: 2499 Ft





Wild Shadow szemhéjpúderek

Forrás: www.etcllymlrs.com
Nincs kiemelkedő hatás magasan pigmentált, élénk, trendi színek nélkül. Ezért kerültek megalkotásra a Max Factor új Wild Shadow szemhéjpúderei. Merész, vibráló színárnyalatok por formátumban, melyek teljesen megfelelnek a nyári vidám trendnek. Használhatók önmagukban az intenzív eredmény érdekében, vagy más színekkel közösen, ha feltűnőbb tekintetre vágyunk. Vizes ecsettel a hatás még tovább fokozható, ha igazán telített színeket szeretnénk elérni, melyek nem halványodnak el a nap során.
Ajánlott fogyasztói ára: 2099 Ft


Wild szemhéjceruza

Forrás: www.etcllymlrs.com
A színpompás Wild kollekció utolsó tagja az új szemhéjceruza, ami 6 ellenállhatatlan árnyalatban kerül piacra. A színekben gazdag ceruza két sminkeszközt egyesítve azoknak nyújt tökéletes segítséget, akik szeretnék szabadjára engedni vad énjüket. Használható szemceruzaként a vízvonalon, vagy szemhéjfestékként árnyalásra, kiemelésre, de füstös szemet is készíthetünk vele. Gél hatású formulájának köszönhetően a színek feltűnőek, a felvitel pedig nagyon egyszerű. Bármelyiket is választjuk, az eredmény mindenképp egy életteli, erőteljes tekintetet lesz.
Ajánlott fogyasztói ára: 2899 Ft

A Wild Mega Volume szempillaspirál és Wild Shadow szemhéjpúder 2013. július közepétől lesz kapható a Max Factor állvánnyal rendelkező drogériákban. A Wild szemhéjceruza szintén 2013. július közepétől elérhető de kizárólag a Max Colour Effect állvánnyal rendelkező dm üzletekben. 

0 megjegyzés:

Post a Comment