Crazy Rumors - Mint Chocolate ajakáopló

Ma egy teljesen természetes összetevőkből álló ajakápolót mutatok be nektek, mégpedig a Crazy Rumors Mint Chocolate-jét.






Állagra tömörebb, mint egy átlagos ajakápoló, kicsit olyan, mintha egy sima testápolóhoz viszonyítanánk egy testvajat. Az ajkunkra felvíve megolvad és enyhe fénnyel vonja be azokat.


Hidratáló hatása jó, de nekem naponta többször is újra kellett kennem - igaz, eddig minden ajakápolót és a natúr összetevők rögtön kárpótolnak ezért.



Összetevők: Jojobaolaj, extraszűz olívaolaj, sheavaj, kandelilla viasz, szójaviasz, mica, titánium-dioxid, vas-oxid, természetes és organikus aromák és esszenciális oloajok, E-vitamin, karnauba viasz, sztívi. Ehhez még hozzátenném, hogy a termék vegan és cruelty free, tudom, hogy ez sokatoknak fontos.

Az illata mennyei, csokoládé keveredik a borsmentával, imádom a hűsítő érzést ebben a melegben.


4.2g-os kiszerelésben kapható a Sweetsation Theraphy oldalán 890 Ft.-ért. Ezenkívül még rengeteg ízkombinációban kapható és létezik belőle színezett változat is.

Mint Chocolate - katt!

Összes ajakápoló - katt!

Összességében én nagyon megszerettem ezt az ajakápolót, főként a természetes összetevői és az illata miatt, na meg a hűsítő hatása is nagyon jól jött ebben a kánikulában. Még biztosan beszerezek belőle más ízekben is.

Ti próbáltátok már valamelyik ízt? Mi a kedvenc ajakápolótok?

0 megjegyzés:

Post a Comment