Isadora Matt Metallic folyékony rúzs & Strobing Highlighting Stick



Az Isadora őszi kollekciójáról már beszámoltam nektek (katt ide), de az Autumn Lights termékein kívül is érkezik 1-2 érdekesség az üzletek polcaira: matt metál folyékony rúzsok és egy egész highlighter kollekció is kapható már - a márka egyre izgalmasabb termékekkel jelentkezik, amiknek ráadásul a minősége is csúcsszuper, úgyhogy lassan az egyik kedvenc márkámmá növi ki magát. Ma két újabb terméket mutatok nektek, amik szerencsére most sem okoztak csalódást. 

MATT METALLIC LIQUID LIPSTICK

Folyékony rúzs matt, fémes-króm hatással 
• Erősen pigmentált formula 
• Hidratáló hatás 
• Könnyű, finom textúra, egész nap kényelmes viseletet 
• A szájfények könnyedsége és a rúzsoktól megszokott, telt árnyalatok egyetlen termékben 
• Rétegezhetóő 
• Hosszan tartó hatás 
• Nem ragad, nem hagy foltot 
• A precíz felvitelt a formázott applikátor biztosítja 
• Könnyedény eltávolítható vízzel 

AKTÍV HATÓANYAGOK: 
Glicerin - bőrpuhító és hidratáló hatású 
Tocopheryl Acetate (E-vitamin) - bőrkondicionáló és antioxidáns hatású 
Allantoin - bőrpuhító és hidratáló hatású 
Bisabolol - gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatású 




A matt folyékony rúzsoknál talán csak a metál finishűeket szeretem jobban, ugyan nem a mindennapokra, de szerintem nagyon különleges hatást lehet velük elérni. Már próbáltam ilyeneket a Milani-tól és a Colourpop-tól is, úgyhogy van némi összehasonlítási alapom. Színek tekintetében még nem volt hasonló rozsdaszínhez szerencsém, ez valahogy kimaradt a kollekciómból, pedig őszre telitalálat ez a szín! Összesen 6 színben kapható egyébként a rúzs, a Copper Chrome és a Burgundy Bite szerintem tipikus őszi árnyalatok, a két legvilágosabbat bármilyen alkalomra el tudom képzelni, a két lilát pedig az igazán bevállalósoknak ajánlom.


Ami nagyon tetszett benne, hogy egyáltalán nem szárít, még több rétegben sem feszül az ajkaimon (a teljes fedéshez 2-3 vékony réteg kell), és tényleg metálfényű lesz a végeredmény, gyönyörű, ahogy megtörik rajta a fény. Féltem egy picit ettől az árnyalattól, hogy túl narancsos lesz vagy sápaszt majd, de nagyon tetszik magamon, őszi színekkel kombinálva szuper jól mutat. Az evést picit kevésbé bírja, mint a többi folyékony rúzs, ott kezd kopni, ahol az ajkak összeérnek, de simán javítható, utána sem lesz foltos a végeredmény. Ha tetszik valamelyik szín, akkor nézzétek meg őket élőben is a Douglas üzleteiben, mert őszre szerintem must-have egy ilyen rúzs! Nemsokára sminkben is megmutatom.


STROBING HIGHLIGHTING STICK 

A Strobing Highlighting Stick könnyű, krémes textúrája finoman olvad rá a bőrre. A mikrofinom, fényvisszaverő részecskéknek köszönhetően az eredmény lágy ragyogás és finom fény.



A krémes highlightereknél mindig a könnyű használatot kommunikálják a márkák, de nekem valahogy por állagúval sokkal könnyebb dolgozni: a krémes termékek hajlamosak elmázolni a már felvitt alapozót, pirosítót. Az Isadora stiftjét mégis nagyon megszerettem, és nem csak a gyönyörű rosegold fénye miatt, hanem a kellően puha állaga és a könnyű eldolgozása miatt. Nem közvetlenül a stifttel viszem fel a bőrömre, hanem az ujjaimra teszek belőle és óvatosan ráütögetem az arccsontomra - gyönyörűen beleolvad a már felvitt rétegekbe és kiemeli amit kell. A krémes állag miatt egy leheletnyi púderrel fixálom és így egész nap kitart. A visszafogott fénytől kezdve a vakító ragyogásig fokozhatjuk a hatását, attól függően, hogy mennyit viszünk fel belőle és szerencsére nagyobb csillámdarabok sincsenek benne, úgyhogy gyönyörű, szinte belülről ragyogó fényt ad a bőrnek.


0 megjegyzés:

Post a Comment