MeMeBox - K-Style #3


Sziasztok! Még nem tértem vissza teljesen, de nagyon hiányzik a blogolás és annyi minden felhalmozódott, amit meg szeretnék nektek mutatni, hogy most jöjjön egy poszt a legújabb sminkes MeMeBox-omról. :) Még az elkövetkezendő 2-3 hétben nem lesznek rendszeresen bejegyzések, de utána minden visszatér a szokásos kerékvágásba és heti több poszt is várható. Na de lássuk, hogy mi volt a K-Style #3 dobozban! :)



Előre lelövöm a poént, eddig ez a doboz tetszik legkevésbé és a termékek között sincs olyan, ami igazán tetszene. A koreai sminktermékeket alapvetően imádom, de ezek a termékek valahogy nem jöttek be.


Face Fit Strobe Cream: Ez egy arckrém, amit a BB krém/alapozó előtt kell felvinni és egy egészséges ragyogást ad az arcnak. Elvileg lilás gyöngyházfénye van, de én ezt egyáltalán nem látom. Van hasonló termékem a Missha-tól (BB Boomer), az mérföldekkel jobb. Ja és nappali krém lévén legalább fényvédő lehetne benne, de az sincs.


Vella Flower Flower BB krém: A következő termék egy BB krém, nekem a színe nem passzol annyira és az állaga alapján inkább zsíros bőrre való.


TonyMoly Tatoo Eyebrow: Talán ez a legérdekesebb termék a dobozban, egy szemöldökfilc a TonyMoly márkától. Van egy hasonló termékem már a Catrice-től, lehet, hogy csinálok egy összehasonlító posztot róluk.


Style Y Soft Fit Mix & Match: Ez egy kétvégű szemhéjpúder-szemceruza duo, pezsgőszínű szemhéjpúderrel ls sötétbarna ceruzával. Szépek-szépek, de már van sok ilyen színem. 


Makeup Color World Eyeshadow stick: Ez egy krémes szemhéjpúder stick, ami elvileg szupertartós és vízálló, hát a legkisebb dörzsölésre is lejött az összes szín a kezemről amikor kipróbáltam, csak a hatalmas ezüst csillámok maradtak. :/


Style Y Lip & Cheek Cream: Az utolsó termék egy 2 az 1-ben lip tint és krémes pirosító. Ennek a színe tetszik egyébként, de inkább nyárra fogom majd használni.

Balról jobbra: lip tint, eyeshadow stick, szemhéjpúder, szemceruza, szemöldökfilc
Balról-jobbra: BB krém, Strobe cream

Nagyon sajnálom, hogy ez a doboz ilyenre sikerült, annyival jobb termékeik vannak a koreai márkáknak, kár, hogy nem azokat pakolták bele.

Nektek hogy tetszik ez a doboz?


3 megjegyzés:

  1. Nem rossz, de ezekből én sem sok mindent tudnék használni. De ahogy mondod ennél sokkal jobbak is szoktak lenni.

    ReplyDelete
  2. Látszatra jónak tűnnek. De ha az ember lánya elolvassa a bejegyzést akkor azért valljuk be nem túl sok minden használható...
    Emlékszem, hogy a Maxfactor is próbálkozott ilyen krémes szemhéjfestékekkel de nekik sem jött be mert túl száraz volt, kemény, hamar lekopott és nem lehetett összedolgozni. Pedig amit mutattál olyan gyönyörű színe van. :0

    ReplyDelete
  3. már régóta szemezek a memeboxal, de mostmár tényleg meg kell, hogy rendeljem :D

    ReplyDelete