Sally Hansen Magyarországon!









Sziasztok, ma kaptam a hírt, hogy már itthon is kaphatóak a Sally Hansen termékek a Dm, Tesco és Müller üzleteiben!

Én még kint Amerikában találkoztam a márkával és szuper dolgaik vannak. Próbáltátok már a márkát? :)

Íme a sajtóanyag:


A Sally Hansen 50 éve vezető a körömápolásban és a körömfestésben. Amióta fél századdal ezelőtt Sally Hansen, vegyész férjével együtt kifejlesztette az első Hard as Nails körömápolót, a nők azóta megbíznak a márkában, tudva, hogy a legjobb megoldást nyújtja körömproblémáikra. Ezen első „üvegbe zárt körömklinika” óta, amely azóta is a márka bestsellere, a Sally Hansen a körömápolás vezető márkájává vált.

Folyamatos innovációinak, divatérzékeny stílusának és magas minőségű, szalon-ihlette szolgáltatásainak köszönhetően, a márka az USA első számú körömszkértőjévé vált. Az úttörő formuláknak, a korszerű összetevőkenk, a jövőbemutató csomagolásank és applikátoroknak köszönhetően a márka büszke arra, hogy elsőként vezeti be az újításokat a piacon. A jó hír pedig, hogy mostantól a magyar nők számára is elérhetőek a Sally Hansen termékek.

Hogy mi a Sally Hansen hihetetlen sikerének titka? 3 lépéses programja segít, hogy a hölgyek professzionális, szalon minőségű manikűrt készíthessenek otthonukban.
A 3 lépéses program:
1 Formázás, 2 ápolás, 3 Színezés

1. Formázás: magas minőségű manikűreszközökkel
A tökéletes manikűr a gyönyörűen formázott körmökkel kezdődik. A Sally Hansen széleskörű választékot nyújt magas minőségű manikűreszközökből körömreszeléshez, polírozáshoz, és körömvágáshoz. Szépségszakértők inspirációja nyomán, ezeket a csúcsminőségű manikűr eszközöket precíz és professzionális eredmény elérésére tervezték. Körmeink és körömágybőrönk ápolása és kényeztetése élvezetes magunkra fordított időt jelent és egyben alapvető előkészület az elegáns, szalon-stílusú manikűrhöz és pedikűrhöz.

2. Ápolás: innovatív megoldások
Az évek során a Sally Hansen élvonalbeli, innovatív körömápolók széles sorának bevezetésével az iparág vezetőjévé vált.

A Sally Hansen teljes körű szakértelmet nyújt, magas minőségű megoldásokkal, minden körömproblémára, manikűr és pedikűr igényre. Először is, a választék kiemelkedően hatékony termékeket tartalmaz a körömágy ápolására és kondicionálására. Másodsorban kezelést nyújt a köröm erősítésére és növekedésének elősegítésére. Harmadsorban alapozó- és fedőlakkokat kínál a köröm védelmére sé erősítésére.

Ezek az ápoló programok segítenek a nőknek az erős, szép egészséges megjelenésű körmök elérésében és megtartásában. Ha a körmök jólápoltak, könnyű a szalon minőségű, professzionális eredmény elérése. A gyönyörű színek pedig tovább tartanak az egészséges körmökön.

3. Színezés: szalon-minőségű, stílusteremtő árnyalatok.
A márka filozófiájának megfelelően a Sally Hansen körömlakk sokkal több, mint egy mesés árnyalat – elsőként vezette be az ápoló hatású színes lakkokat. Minden Sally Hansen körömlakk színt és egyben ápolást jelent: szabadalmaztatott összetétele kombinálja a legújabb divatirányzatok által diktált árnyalatokat a kiemelkedően hatékony ápolással minden körömtípusra és problémára. A bámulatos körömlakk a stílusosság eltéveszthetetlen ismertetőjele.

Sally Hansen a divat élvonalában dolgozik, csúcstervezőkkel együttműködve alkot körömlakkokat a legújabb kollekciójuk kiegészítőjeként. A színek szakértőjeként a Sally Hansen divatteremtő árnyalatok széles skáláját ajánlja szezonról-szezonra

A körmök nem csak szuper sikkesek stílusos, tartós, fényes színbe öltöztetve, hanem erősebbek és védettek is, a tartós szépségért.

Nem csoda, hogy - hihetetlen számú – 122 üveg Sally Hansen színes körömlakkot adnak el minden egyes percben!



1 megjegyzés:

  1. még nem próbáltam, de szívesen beszereznék tőlük néhány lakkot, illetve erősítőt. :)

    ReplyDelete