Bieber's Girl

Biztos hallottátok már a nagy hírt: Az essence 2 éves szerződést kötött Justin Bieber-rel, így a következő 2 évben rengeteg közös promóciót, együttműködést szerveznek a leghíresebb amerikai sztárral.
A legaktuálisabb, hogy az essence Hungary csapata és néhány szerencsés magyar fiatal részt vehet Justin Bieber jelenleg futó „believe” turnéjának egyik állomásán, február 27.-én Birminghamben a koncerten. Emellett pedig lesznek még szerencsésebbek, akik személyesen találkozhatnak is az ifjú énekessel a backstage-ben és fotózkodhatnak is Justin-nal.
Az utazást (repülőjegyet, transzefert a reptér és a szálloda között) 1 éjszaka szállást+reggelivel a koncert helyszínéhez közel és a biztosítást is az essence Hungary állja!



Az alábbi helyeken nyerhettek jegyeket a hét folyamán:

essence.eu – a helyesen válaszolók között gazdára talál 2 páros jegy, amelyből az egyik exkluzív találkozást is tartogat Justin-nal.
Music Fm – Cooky minden délután kisorsol 2 essence ajándékcsomagot a hallgatók között, pénteken pedig a koncert jegyeket.
Viva tv – Nézd a Viva tv-t, mert bármikor talákozhatsz a felhívással, hogy vivatv.hu-n lehetőség van játszani a jegyekért és a személyes találkozásért.

Én már nem tartozom a Justin Bieber rajongók korosztályába, de be kell vallanom, hogy az As long as you love me című számát illetve a Nicki Minaj közrekműködésével készült Beauty and the beat-et előszeretettel hallgatom.

A Justin Bieber's Girl sminket emiatt én kicsit máshogy közelítettem meg: Justin barátnőjének, Selena Gomeznek a sminkjét készítettem el. A fiatal lány szintén híresség és stílusa - mind öltözködése, mind sminkje - mindig kifogástalan. Remélem tetszik majd Nektek és hajrá a nyereményjátékhoz!!!









És a használt termékek:



0 megjegyzés:

Post a Comment