Bloggerina találkozó a Primőr Kft.-nél

Ma a Primőr Kft. által szervezett bloggerina találkozóra voltam hivatalos még 30-35 másik lánnyal együtt. 11kor kezdődött, és egészen 4-ig különböző márkákkal ismertettek meg bennünket. Először volt egy félórás ismerkedős rész, ahol mindenki elmondta, hogy melyik az ő blogja, és kicsit bemutatkozott; jó volt arcokat társítani az írásokhoz. Utána a Max Factor-ról hallhattunk nagyon röviden, majd a vezető sminkesüket Szűcs Adrit bombáztuk kérdésekkel. Volt egy hatalmas asztal is telis-tele a termékeikkel, amiket aztán haza is vihettünk. Jó hír nektek is, hogy jövő héten indul egy új Facebook-os játékuk, amiben beauty-bloggerekre szavazhattok, és a szavazók között kisorsolnak 10 Álomsminkszettet.

Adri és a Max Factor-os asztal:)
A beszámoló második feléért és képekért katt a továbbra!:)
Ezután a La Praire luxusbőrápolási márkáról hallhattunk, majd egy félórás ebédszünet következett.
Ebéd után újult erővel vágtunk bele a következő témába, ami az Essence illetve a Catrice volt. Ennek a két márkának a brand manager-ével beszélgettünk, aki sok új információval látott el minket, többek között az új trendkiadások megjelenési dátumával, és lelőhelyeinek listájával, ezt később itt is közzé fogom tenni, nagyon hasznos lehet számotokra is. A trendkiadások közül a következő a Whoom Booom lesz, ami május végén már tényleg a polcokra kerül, valamint a You Rock kollekció pedig július végére, augusztus elejére várható. Ugyanekkor jön a Catrice Papagena trendkiadása is. Megnézhettük a vadonatúj display-eket, ezekről képeket is láthattok. Bemutatkozott az essence új bőrápolási termékcsaládja, a My Skin is. Az essence jóvoltából is jócskán kaptunk tesztelnivalót, rengeteg teszt/vélemény várható az elkövetkezendő hetekben. (Kattintsatok a képekre a nagyobb méretért!)

Blossoms Etc.. és a Whoom Booom

A Whoom Boom kollekció display-e

A You Rock! szemhéjpaletták és kinyitható fésű-tükör kombók

A Meet-me-at-holografics.com display-e

Ezután a Greenland természetes kozmetikumai következtek: a Pure and White egy 100%-osan organikus termékcsalád 4 illatvilággal (Olasz citrom és vanília, Bolgár rózsaolaj és pacsuli, Gyapotvirág és fehér lótusz, Francia levendula és rozmaring), ezt a Müller-ben, a House of Beauty-ban és a Myropolium-ban tudjátok beszerezni. A másik termékcsaláddal én folyamatosan szemezek a Müller-ben akárhányszor csak bemegyek, annyira szép a csomagolása. Itt öt illatkombinácóval találkozhattok: Lime-Vanília, Kókusz-Mandarin, Papaya-Citrom, Menta-Levendula és Grapefruit-Gyömbér. A termékskála igencsak széles, kapható tusfürdő, fürdőolaj, masszázsolaj, radírozó só és testápoló vaj. A Tesco-ban, a Müller-ben és a House of Beauty-ban lelhettek rájuk.


Végül a Deborah nevű (most bevezetésre kerülő) márkát ismerhettük meg, első körben a napvédő, alakformáló és férfiak számára kifejlesztett bőrápoló termékcsaládok jönnek be Magyarországra, a Müllerben lesznek kaphatóak. Ha sikeres lesz itthon is a márka, a teljes make-up vonal is bevezetésre kerülhet, ami egyébként Olaszország vezető dekorkozmetikum márkája. Érdemes lecsekkolni a weblapjukat, nagyon jópofa dolgaik vannak.

Az egész nap nagyon vidáman, jó hangulatban telt, nagyon sokat nevettünk, és úgy gondolom, hogy nagyon sok hasznos információt kaptunk, amiket nektek is átadhatunk, és segíthetjük a vásárlásaitokat. Köszönjük szépen a Primőr Kft-nek, és Adrinak és a többieknek, hogy megszervezték és ilyen profin levezényelték az egész napot, reméljük még sok ilyen alkalom adódik! :)

Néhány további kép a zsákmányokról:) Ha van olyan termék amiről minél előbb szeretnétek tesztet, képeket, mintákat látni, írjátok meg!

Ez a két füzet várt minket a székeken

A 4 essence nesszeszer közül a Better Than Gel Nails-t választottam


A sminkes essence nesszeszer




essence zsákmány :)

Max Factor zsákmány :)

5 megjegyzés:

  1. Jó kis poszt. :) Ahány bloggerina, annyi különböző bejegyzés. :)

    ReplyDelete
  2. köszi!jó olvasni, hogy kinek milyen élményei voltak a mai nappal kapcsolatban :))

    ReplyDelete
  3. Szia!!
    Nagyon tetszenek az ilyen posztok!!
    Azt szeretném megtudni, (ha nem tartod illetlennek a kérdést) hogy milyen szempontok alapján kerülnek kiválasztásra a meghívott bloggerinák?

    Válaszodat előre is köszönöm!!

    ReplyDelete
  4. szia! ezt sajnos nem tudom neked megmondani, én is egyszercsak kaptam egy meghívót tőlük e-mailben :)

    ReplyDelete
  5. Nagyon szerencsések vagytok!
    Köszönöm a választ!:D

    ReplyDelete