Bronx Colors arcravalók


Elérkezett az idő, hogy a második adag Bronx Colors termékről is beszámoljak nektek - most az arcravalók kerültek sorra: primerről, alapozóról, korrektorról, pirosítóról és strobing palettáról is lesz szó a bejegyzésben, úgyhogy ha kíváncsik vagytok rájuk, akkor olvassatok tovább!

STUDIOLINE PORE MINIMIZER – PÓRUSMINIMALIZÁLÓ SMINKBÁZIS


"A bázis segíti az olaj felszívódását, a pórusok fedését. Matt hatásánál fogva nem engedi felfényleni az arcot."

Nem minden nap szoktam sminkalapot használni, de amikor tudom, hogy nagyon hosszú napom lesz akkor szeretek reggelente feltenni egy picit, hogy biztosan kitartson a sminkem amíg hazaérek. Ezek a szilikonos primerek szépen feltöltik a tág pórusokat, de persze csodát nem szabad tőlük várni, nem fogják eltüntetni őket - viszont egy kis optikai tuningnak teljesen jók. Amiért én leginkább szeretem őket az az, hogy sokkal tartósabb velük az alapozás és minden alapozót könnyebb eldolgozni rajtuk, és szebben is mutatnak. 

WATERPROOF FOUNDATION – VÍZÁLLÓ ALAPOZÓ ARC


"Ez a minden bőrtípusra ajánlott vízálló alapozó, valami olyat tud, amit a legtöbb alapozó nem. Ha izzadsz a konditeremben, úszni mész, vagy csak szimplán élvezed a napozást a parton akkor sem kell aggódnod az alapozód tartóssága miatt."

Félve próbáltam ki ezt az alapozót, általában az ilyen nagyon tartós, vízálló alapozók nincsenek jóban a száraz bőrömmel, szárítanak és kiemelik a száraz részeket. Szerencsére erről szó sincs a Waterproof Foundation esetében, a formula inkább hidratál, nagyon krémes, sűrű a formulája ami gyönyörűen terül a bőrön. Tényleg nagyon tartós, reggeltől estig tökéletesen mutat és egyáltalán nem irritálja a bőrt. Nagyon megszerettem, egyedül az árát tartom egy picit magasnak, az átlagos 30 ml helyett itt csak 20 ml-t tartalmaz az üveg.

BOOSTING HYDRATING CONCEALER – FOLYÉKONY KORREKTOR



"Hidratáló, mégis selymesen folyékony korrektor. Minimalizálja a sötét karikákat. Hosszantartó természetes fedést biztosít."

Két Boosting korrektort is kipróbáltam, az egyik egy mezei bőrszínű változat, a másik pedig egy élénk narancssárga colour-correcting darab, ami a sötét karikákat hivatott elfedni. Ez utóbbi sajnos nem vált be nálam, lehet, hogy azért, mert alapvetően nincsenek borzasztó sötét karikáim, így akármilyen kis mennyiséget vittem fel, a narancssárga átütött a bőrszínű korrektoron vagy keveredett vele és narancsos maradt a végeredmény. A másikat viszont nagyon szeretem, közepes fedésűnek mondanám, a mindennapokra bőven elég. Nem szárít, nem emeli ki a száraz részeket és egész nap mozdulatlan marad - tényleg jó kis darab, érdemes kipróbálni!

Színminták:

Waterproof foundation, Boosting korrektorok

INTENSE BLUSHER – PIROSÍTÓ


"Intenzíven pigmentált pirosító. Négy különböző, természetes színben kapható, ami tökéletesen illeszkedik minden bőrtónushoz."

Imádom a pirosítókat, nélkülük nagyon sápadtnak tűnök, úgyhogy soha nem hagyom ki ezt a lépést sminkeléskor. Az Intense Blusher intenzív pigmentációt ígér, amit teljes mértében be is tart: elég csak egy picit hozzáérni az ecsettel és máris élénk színt látunk viszont az arcon. Az az igazság, hogy nekem egy picit sok már ez a pigmentáció, nagyon fehér a bőröm és ezzel szinte lehetetlen nem bohócos hatást elérni. Sajnálom, mert egyébként nagyon szép ez az aranyfényű rózsaszín, de inkább a picit sötétebb bőrűeknek ajánlom. 


STROBING PALETTA 

"Fiatalos, ragyogó és gyönyörű bőrt szeretnél? Ez a paletta a neked való! 3 különböző árnyalatú highlighter, amivel csillogóvá, fiatalossá teszi a bőröd és finoman még árnyékolhatsz is!"


A másik kedvenceim a highlighterek, ezekből jöhetnek az intenzíven pigmentált darabok, minél ragyogóbb, annál jobb! Ebben a palettában 3 szín található, egy ezüstös pezsgőszín, egy arany és egy sötétebb, bronzos árnyalat. Világos bőrön az első két árnyalat használható highlighterként, a harmadikat inkább pirosítóként tudom hasznosítani. Egyik szín sem csillámos szerencsére, nagyon szép selyemfényük van, ami csodásan kiemeli az arccsontot vagy a kupidó-ívet. Nagyon könnyű a színekkel dolgozni, kezdőknek is jó választás lehet mert az egészen enyhe fénytől az intenzív, vakító hatásig építhetőek a színek. 


Színminták:

Strobing paletta, Instense blusher

A Bronx Colors termékeket a kiemelt Rossmann-okban, a bronxcolors.hu-n és a Kedvenc Krémem webáruházban tudjátok beszerezni.

1 megjegyzés:

  1. A narancssárga korrektorhoz komoly reményeket fűztem (elég nagy, lila karikáim vannak), de így felejtős. A pirosító olyan szép! Van egy Catrice pírem, a limitált Treasure Trove kollekcióból, és nagyon szeretem, néha szoktam rajta gondolkozni, mivel pótolhatnám, ha egyszer elfogy. Ez jó alternatívának tűnik!

    ReplyDelete